Szállodai formaruha tervezés és gyártás

[rev_slider slider3]

SZÁLLODAI TERVEZÉS főképSZÁLLODAI TERVEZÉS 1

A Merletto Hotel Uniform Zrt. 1995 óta résztvevője a ruházati konfekcióiparnak. Alapvető profilunk a szállodai formaruhák tervezése és gyártása, továbbá elegáns férfi és női manager öltönyök és kosztümök tervezése és gyártása. Arra törekszünk, hogy a szállodai formaruhák,  a szállodák egységes arculatát tükrözzék, jelenítsék meg a szállodák egyéni stílusát. Legfontosabb feladatunk, hogy a szálloda stílusának fő irányvonalát az összes részlegnél   megjelenítsük és összehangoljuk. Az olasz hagyományok gazdag kínálatából nagy szakértelemmel összeállított kollekciókkal jelenünk meg évente.

A szálloda presztizsét növeli az elegáns, esztétikus formaruha viselése. A dolgozók harmonikus megjelenése javítja a  munkakörnyezetet, hatékonyabbá teszi a munkavégzést. A dolgozók esztétikus megjelenése tudatos, vonzó és rendezett szálloda képét közvetíti. A vendégek számára is kedvező összbenyomást nyújt  az esztétikus, harmonikus, stílusos formaruha megjelenése, bizalmat ébreszt a vendégekben, növeli a vendégek elégedettségét.

 

 

 

SZÁLLODAI TERVEZÉS FGyártásSZÁLLODAI TERVEZÉS

A gyártás során  felhasznált alapanyagok a hivatalos EU-szabványoknak megfelelő, kifejezetten formaruha alapanyagok, amelyek a mindennapi igénybevételt jól tűrő, napi használatra kifejlesztett  természetes gyapjú és pamut alapanyagok. Felületkezelt alapanyagaink teflonréteggel vannak ellátva, amely a mindennapi viselést megkönnyíti és a termékek élettartamát meghosszabbítja.


Gyártás előkészítés

A formaruha tervdokumentáció tartalmazza a szállodai egységek megjelenésének részletes leírását, terveket, rajzokat, az alapanyagmintákat és a díszítéseket. A kiválasztott alapanyagokból a megtervezett modellek alapján elkészülnek a mintadarabok. A kész termékeket üzemeinkben minőségellenőrzésnek vetjük alá, sor kerül próbamosásra, tisztításra, vasalásra és igénybevételi próbára.

 

Technológiai háttér

A műszaki technológiai háttér lehetővé teszi minden szállodai terület formaruháinak gyártását.

A különböző termékek az erre szakosodott gyáregységekben készülnek. A férfi öltönyök és a kabátok a nehézkonfekció üzemben készülnek. A női blézerek és szoknyák konfekcionálása a női részlegen zajlik. A gyártószalagok a legmodernebb gépekkel vannak felszerelve, a teljes automatizálásra törekszünk, ezzel is elősegítve az egyre magasabb minőségi elvárásoknak való megfelelést.

Műszaki előkészítésben rendkívül nagy segítséget jelent a számítógépes tervezés bevezetése, a LECTRA rendszer felhasználásával. 

Amennyiben honlapunk felkeltette érdeklődését és formaruhát rendelne, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármely kérdése van, kérjük, küldjön nekünk üzenetet a fenti „Online ajánlatkérés” gomb megnyomásával előtűnő oldalon.