Stilustanacsadás trening felsővezetőknek

Autumn-Winter_13

Egyéni vagy csoportos stílustanácsadás tréning. A tréning-program címe:

 

„Illúzió vagy manipuláció”

(Az öltözködés fontossága a hivatali életben és a mindennapokban)

 

Az öltözködés minden esetben manipulál! Azok vagyunk, aminek látszunk!

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy 93%-ban a non-verbális kommunikáció alapján fogadunk el valakit hitelesnek és csak 7%-ban döntünk valójában az alapján, amit hallunk.

A non verbális kommunikáció egyik legfontosabb része az öltözködés. Egy adott szituációhoz megfelelően választott öltözködési stílussal válunk hitelessé. Harmonikus megjelenésünk megerősíti, amit mondani szeretnénk. A külső megjelenés meghatározó.  Fontos, hogy a céget, vagy intézményt képviselő vezető munkatársak milyen benyomást keltenek a partnerekben.A stílusos megjelenéssel bizalmat ébresztünk.Az elmúlt években egyre inkább előtérbe került az  öltözködési stílus fontossága.

Szakértői csoport készíti elő például az amerikai elnök stílusos megjelenését is egy-egy rendezvény előtt. A megfelelő hatás eléréséhez a stylistoknak sok fontos szempontot kell figyelembe venniük.

 

Egy jól megírt beszéd sem tudja jobban alátámasztani a mondanivalót, mint egy jól megválasztott öltöny, a megfelelő nyakkendővel. 

 

Sok mindent el lehet érni a megfelelő öltözet megválasztásával. Ugyanakkor sok mindent ki is tudunk fejezni azzal, ha a stílusosan választjuk meg, hogy mit vegyünk fel.

Cégünk, a Merletto-Farinacci Ruházati és Kereskedelmi Kft. céges stílustanácsadással  foglalkozik. Felsővezetőknek tartunk rendhagyó kommunikációs tréninget, a  résztvevők  egyéni személyre szabott instrukciókat kapnak azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakítsák ki egyéni megjelenési, öltözködési stílusukat.

Managment Styling tréningünkön a legújabb trendeket követve nyújtunk segítséget mindazoknak a fontos pozíciót betöltő szakembereknek, közéleti embereknek, politikusoknak, akiknek megjelenésükkel is képviselniük kell az adott intézményt, illetve a közélet egyéb fontos területeit.

 

A training keretén belül bemutatjuk, mik az aktuális trendek, hogyan kell felöltözni az üzleti élet illetve a társasági élet különböző Dress  Code-jai alapján.

Mit jelent

  • a Black tie öltözet
  • mit a White tie?
  • Mit kell felvenni, ha Business Casual, vagy formal, semi-formal, esetleg informal az elvárt öltözet és mit akkor, ha ez szerepel: come as you are.
  • Bemutatjuk, hogy milyen főbb Business és AfterWork öltözködési stílusok alapján választhatjuk ki ruhatárunkat.
  • Mik azok a Dress codok? Hogyan kell felöltözni, egy fogadásra, egy üzleti vacsorára, egy üzleti ebédre, egy tárgyalásra. Hogyan, ha nővel, vagy férfivel tárgyalunk.
  • Mit jelentenek a színek a ruhaválasztásban? Mit sugall a piros, a  zöld, vagy a kék szín?

Mára egyre inkább fontos, hogy stílusunk legyen. A stílust tanulni kell. Nincs egyfajta követendő stílus. Vannak irányok, vannak irányzatok, ezeket kell kombinálni, kiválasztani az egyéniségünknek legmegfelelőbbet színvilágot, harmóniát teremtve a külső és belső valónk között.

A managment tréning célja elsősorban  az öltözködés fontosságának tudatosítása, alapvető ismerek közvetítése a stílus kialakításhoz,  fejlesztéséhez. A tréning során a gyakorlatban is ki lehet próbálni, mi az a stílus, ami egyéniségünknek leginkább megfelel. Betekintést kapunk  abba, hogyan boldoguljunk jobban a színek és stílusok világában, hogyan legyünk stílusosabbak.

Bízunk abban, hogy segítséget tudunk nyújtani mindazoknak, akik szeretnének elegánsan, stílusosan öltözködni.

Elérhetőségeink:

Bemutató terem:           Budapest, I.kerület Logodi utca 24.

E-mail:                          merletto@merletto.hu

Telefon/Fax:                  00361 213 63 46

Kapcsolattartó:             Szaszkó Mariann/ 06 30 9 602547

 

Amennyiben honlapunk felkeltette érdeklődését és formaruhát rendelne, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármely kérdése van, kérjük, küldjön nekünk üzenetet a fenti „Online ajánlatkérés” gomb megnyomásával előtűnő oldalon.