Rólunk

Merletto Hotel Uniform Zrt. 1995 óta résztvevője a konfekcióiparnak. Az olasz hagyományok gazdag kínálatából nagy szakértelemmel öszeállított kollekciókkal jelenünk meg évente. Egyedi design tervezésünkre jellemző a stílusos elegancia, a harmonikus ízlésvilág, és az igényesség.

Üzleti profiljaink

  1. Szállodai formaruha tervezése és gyártása
  2. Szállodaláncok formaruha arculatának tervezése és gyártása
  3. Iskolai formaruha tervezése és gyártása
  4. Üzleti elegáns női ruházat tervezése és gyártása
  5. Üzleti elegáns férfi ruházat tervezése és gyártása
  6. Értékesítés üzletházaknak

A tökéletes arculat kialakításáról egy tapasztalt és jól összeszokott csapat gondoskodik. Az apró részletek gondos megtervezése adja meg a formaruhák teljes összhangját.

Műszaki előkészítésben rendkívül nagy segítséget jelent a számítógépes tervezés bevezetése, a LECTRA rendszer felhasználásával.

Technológiai háttér

A műszaki technológiai háttér lehetővé teszi minden szállodai terület formaruháinak gyártását.

A különböző termékek az erre szakosodott gyáregységekben készülnek. A férfi öltönyök és a kabátok a nehézkonfekció üzemben készülnek. A női blézerek és szoknyák konfekcionálása a női részlegen zajlik. A gyártószalagok a legmodernebb gépekkel vannak felszerelve, a teljes automatizálásra törekszünk, ezzel is elősegítve az egyre magasabb minőségi elvárásoknak való megfelelést.
rolunk-5-920rolunk-4-920rolunk-3-920 rolunk-2-920 rolunk-1-920

Amennyiben honlapunk felkeltette érdeklődését és formaruhát rendelne, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármely kérdése van, kérjük, küldjön nekünk üzenetet a fenti „Online ajánlatkérés” gomb megnyomásával előtűnő oldalon.