Manager öltönyök – kosztümök

[rev_slider slider2]   MANAGER NŐI KOSZTÜM

MANAGER NŐI KOSZTÜM 2

Manager öltönyök – Manager női  kosztümök

 

Az elmúlt években egyre inkább előtérbe került az  öltözködési stílus fontossága. A  gazdasági élet minden területén fontos szemponttá vált a stílusos elegáns üzleti viselet. A jó megjelenés fél siker! A ruha teszi az embert? Tudományos kutatások bizonyítják, hogy 93%-ban a non-verbális kommunikáció alapján fogadunk el valakit hitelesnek és csak 7%-ban döntünk valójában az alapján, amit hallunk. A non verbális kommunikáció egyik legfontosabb  része az öltözködés. Egy  adott szituációhoz megfelelően választott öltözködési stílussal válunk hitelessé. Harmonikus megjelenésünk megerősíti, amit mondani szeretnénk. A külső megjelenés meghatározó.  Fontos, hogy a céget, vagy intézményt képviselő vezető munkatársak milyen  benyomást keltenek a partnerekben. A stílusos megjelenéssel bizalmat ébresztünk.

Cégünk, a Merletto Hotel Uniform Ruházati és Kereskedelmi Zrt. tizenöt éve foglalkozik management styling szolgáltatással. A legújabb olasz trendeket követve nyújtunk segítséget mindazoknak a fontos pozíciót betöltő szakembereknek, közéleti embereknek, politikusoknak, akiknek megjelenésükkel is képviselniük kell az adott intézményt, illetve a közélet egyéb fontos területeit.

 

Az első benyomás mindig  a  legfontosabb.  Felelősek vagyunk azért, ahogy magunkat képviseljük. Személyiségünk jellemzőit tudatosan kiemelhetjük. A trendek irányvonalait mindenki felhasználhatja a saját öltözködési stílusának kialakításakor.  Ebben próbálunk segíteni, tanácsadással, alapanyag- és modell választással

Cégünk felsőkategóriás business öltönyöket és kosztümöket forgalmaz super 100’s, 120’s és 160’s minőségben az Ön tökéletes üzleti megjelenéséhez.

Amennyiben honlapunk felkeltette érdeklődését és formaruhát rendelne, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármely kérdése van, kérjük, küldjön nekünk üzenetet a fenti „Online ajánlatkérés” gomb megnyomásával előtűnő oldalon.