Szállodaláncok formaruha arculatának tervezése és gyártása

[rev_slider slider4]

 

  SZÁLLODALÁNC F SZÁLLODALÁNC főkép2

A nagy szállodaláncok különböző brandekbe rendezett szállodacsoportjai külön arculattal rendelkeznek. Fontos, hogy a szállodák stílusa egységes képet mutasson. A vendégek ugyanazt a hangulatot szeretnék a szállodalánc különböző szállodáiban átélni, ezért is választják gyakran ugyanazokat a brandeket. A szállodaláncok nagy hangsúlyt helyeznek a folyamatos megújulásra. Az innováció alapvető követelmény. A minőségi formaruha,  az elegáns,  igényes megjelenés elengedhetetlen feltétele.

A szállodaláncok formaruháinak tervezése ugyanazon a folyamatokon megy át, mint az önálló szállodák tervezési menete. Az egyedi formaruha arculatot minden esetben össze kell hangolni a szálloda stílusával. A formaruha tervezés a szálloda adott építészeti stílusát veszi alapul a formaruhák stílusának kialakításánál. A formaruhának mindig a szálloda belső enteriőrjének hangulatához kell alkalmazkodnia.

 

 

SZÁLLODALÁNC SZSZÁLLODALÁNC PKlasszikus szállodánál a  klasszikus alapanyagok tükrözik jobban a szálloda belső imagét. Az alapanyagok közül a minőségi gyapjú és a selyem, valamint a magas pamuttartalmú ing és blúz alapanyagok a legmegfelelőbbek.

A recepció dolgozóinak formaruháit össze kell hangolni a többi részleg munkatársainak formaruháival. A szálloda éttermének hangulata és stílusa  a felszolgálók  egyenruhájának stílusában jelenik meg. Az egyedi tervezés lehetőséget ad a különböző részlegek egyedi arculatának megjelenítésére.

 

Amennyiben honlapunk felkeltette érdeklődését és formaruhát rendelne, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármely kérdése van, kérjük, küldjön nekünk üzenetet a fenti „Online ajánlatkérés” gomb megnyomásával előtűnő oldalon.

 

SZÁLLODALÁNCSZÁLLODALÁNC 3